Behandeling

Het consult

Als de afspraak gemaakt is, ontvang je via de mail een afspraakbevestiging. Op de dag van het consult word je gastvrij ontvangen in onze kliniek. We controleren je gegevens en vervolgens spreek je samen met onze specialist over je persoonlijke wensen en het behandelplan.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling maakt de specialist foto’s van het te behandelen gebied, nemen we de contra-indicatie en toestemmingsformulieren door en bespreken we rustig welke probleemzones we gaan behandelen en leggen we je uit wat je mag verwachten.

De cryolipolyse behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20% tot 25% van uw vet zonder operatie en vervelende neveneffecten bij minimaal twee behandelingen.

Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm koel applicator behandeld.

De behandeling duurt slechts 35 minuten tot een uur en is vrijwel pijnloos. Deze tijd is nodig om de vetcellen definitief te vernietigen zodat ze niet meer terugkeren. In de tussentijd kan je rustig naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even je ogen even dichtdoen.

Na de cryolipolyse behandeling

Na de behandeling wordt de applicator van je huid verwijderd en masseren we direct de behandelde plek. Vervolgens blijf je enkele minuten liggen zodat het afgekoelde gebied weer kan opwarmen. Na de behandeling kun je direct je dagelijkse werkzaamheden weer oppakken. Daarnaast plannen we samen een controle afspraak.